м. Мелітополь, п-т Б. Хмельницького, 18. Кабінет 2.205 Тел.: +380 (619) 423201 e-mail: feb@tsatu.edu.ua

Новини та анонси подій факультету

Відкрита лекція на кафедрі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності

Сьогодні, 28 травня 2020 року, відбулася відкрита лекція кандидата економічних наук, старшого викладача кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Грицаєнка Миколи Ігоровича на тему “Товарно-грошові відносини в сім’ї. Небанківські депозити” для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” в рамках викладання дисципліни “Домашня економіка“.

В межах тематики відкритої лекції лектором було розкрито особливості послуг небанківських фінансових установ, можливості залучення депозитів кредитними спілками, сутність та ознаки фінансових пірамід.

Лектором було підібрано цікавий науковий матеріал, що дозволив застосовування прийомів розповіді, характеристики, пояснення, коментування та зберегти стійку увагу слухачів протягом всього заняття. Окрім того, викладач постійно залучав здобувачів вищої освіти до активної участі у занятті, використовуючи сучасні методичні прийоми та заохочувальні стимули.

Лекція була проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні, одержала позитивні відгуки, зокрема відзначено професіоналізм та широку ерудицію лектора, вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях матеріалу лекції, створити творчу та робочу атмосферу.

Звіт про обговорення відкритої лекції к.е.н., ст. викладача Грицаєнка М.І.

 

 

 

Залишити повідомлення для декана




×