На кафедрі «Бізнес-консалтингу та міжнародного туризму» тривають навчальні практики. В рамках НП «Вступ до фаху» студенти першого курсу спеціальності 051 «Економіка» відвідали кондитерське виробниче підприємство «Арис». Хлібобулочне виробництво направлено на виготовлення ласощів знайомих з дитинства населенню України: сухарі з цукровим посипанням, сухарі з родзинками, сушка в асортименті, кукурудзяні палички, соломка, а також хлібні палички. Продукція компанії користується попитом не тільки в Україні а і в Європі.
Під час екскурсії студенти кафедри дізнались про особливості виробничої та комерційної діяльності підприємства. Приємним сюрпризом був солодкий подарунок від керівника виробництва – фірмова продукції підприємства «Сушка з маком».
Тетяна Бакіна,
к.е.н., доцент кафедри БКМТ