м. Мелітополь, п-т Б. Хмельницького, 18. Кабінет 2.205 Тел.: +380 (619) 423201 e-mail: feb@tsatu.edu.ua

Новини та анонси подій факультету

Організація виробництва

Провідний викладач Агєєва Ірина Вікторівна

Метою вивчення дисципліни є формування теоретичних знань і навичок із раціональної організації виробництва та використання методів підвищення ефективності функціонування підприємства.

Завдання дисципліни полягає у формуванні теоретичних знань і навичок з основних понять, систем і інструментарію організації виробництва; особливостей структури та принципових засад функціонування виробничих систем; закономірностей розвитку та функціонування виробничого процесу в просторі і часі.
Дисципліна спрямована на вивчення таких питань: ознайомлення з основними поняттями, характеристиками, функціями, роллю виробництва в ринковій економіці; практичне засвоєння основ побудови виробничого процесу; вивчення закономірностей розвитку та функціонування виробничого процесу в просторі і часі; вивчення закономірностей функціонування та організації виробництва як теоретико-методологічної бази; вивчення особливостей структури та принципових засад функціонування виробничих систем.

Політика курсу.
Для забезпечення високої якості знань необхідно виконувати наступні умови: не пропускати навчальні заняття й не спізнюватися на них; систематично брати активну участь у освітньому процесі; чітко й вчасно виконувати навчальні завдання; брати активну участь у науково-дослідній роботі студентів; виключати мобільний телефон під час занять і під час контролю знань; вчасно виконувати і здавати завдання для самостійної роботи; відпрацьовувати пропущені заняття; дотримуватись академічної доброчесності.

1. Організаційні основи.
2. Виробничі системи і процеси.
3. Організація трудових процесів і робочих місць.
4. Нормування праці.
5. Організація виробничого процесу в часі.
6. Організація галузей рослинництва.
7.Організація галузей тваринництва.
8. Організація допоміжних виробництв .
9. Організація обслуговуючих господарств.
10. Одиничний та партіоний методи організації виробництва.
11. Потокове та автоматизоване виробництво.
12.Організаційно-виробниче забезпечення якості та конкурентоспроможності продукції.
1. Виробничий процес та організаційні типи виробництва.
2. Організація трудових процесів і робочих місць
3. Нормування праці.
4. Організація виробничого процесу в часі.
5. Удосконалення організації виробництва продукції рільництва
6. Організація галузей тваринництва.
7. Організація допоміжних виробництв .
8. Організація обслуговуючих господарств.
9. Одиничний та партіонний методи організації виробництва.
10. Потокове та автоматизоване виробництво.
11. Організація контролю якості продукції.

 
Силабус

Залишити повідомлення для декана




×