м. Мелітополь, п-т Б. Хмельницького, 18. Кабінет 2.205 Тел.: +380 (619) 423201 e-mail: feb@tsatu.edu.ua

Новини та анонси подій факультету

ОНЛАЙН-ТРЕНІНГ З РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ

2 вересня 2021 року студенти спеціальності «Туризм» ТДАТУ стали учасниками онлайн-тренінгу з розвитку туристичного бізнесу, організованого Виконавчою радою ГО ЗОТА,  Запорізькою торгово-промисловою палатою за участі Литовських експертів для туристичної галузі.

Захід організовано разом з Вільнюською торгово-промисловою палатою в рамках реалізації проекту «Стійке зростання експорту в Україні за рахунок переваг кластеризації».

Головними завданнями проекту є більш активна співпраця між малими та середніми підприємствами у розвитку спільних послуг, розробці продуктів та маркетингу.

Цей захід є гарною нагодою почути практичний досвід Литовських колег щодо успішного створення, просування кластерних об’єднань.

Викладачі кафедри бізнес-консалтингу та міжнародного туризму Валентина ДЕМКО,  Діана ГРИБОВА, Сергій КАРМАН та студенти 2-4 курсів слухали Артураса Якубавичуса, експерта-консультанта з управління інноваціями, менеджера проектів Литовського інноваційного центру, професора соціальних наук Вільнюського технічного університета імені Гедімінаса, який поділився досвідом з питань кластерізації, організації кластеру,  організації виставок, ділових місій та інших заходів.

Захід продемонстрував високий досвід Литовських туристичних кластерів в розвитку туристичного бізнесу та їх участі в міжнародних та державний проектах і програм.

Щиро вдячні організаторам за можливість взяти участь у такому цікавому заході!

Валентина ДЕМКО,

викладач кафедри БКМТ

 

Залишити повідомлення для декана




×