м. Мелітополь, п-т Б. Хмельницького, 18. Кабінет 2.205 Тел.: +380 (619) 423201 e-mail: feb@tsatu.edu.ua

Новини та анонси подій факультету

ЗЛІТ ВІДМІННИКІВ ТДАТУ

Вже чотирнадцятий рік поспіль кращі студенти університету збираються на базі відпочинку «Салют» у Кирилівці щоб відпочити перед початком навчального року. Студенти, які їхали не перший раз, вже з усмішками та гарним настроєм чекали ці незабутні вихідні. А ті, хто побував на зльоті вперше, залишилися приємно задоволені й трохи сумні, бо час так швидко минув.
Традиційно, зліт відмінників починається з наукової конференції. Факультет економіки та бізнесу представляв студент групи 41-ПТ Суховецький Андрій, який доповідав на тему: «Презентація бізнес-проекту: Пелтавр». Після виступу кожного студента розгорталася жвава дискусія, у якій брали участь навіть проректори. Доповідь Андрія викликала неабиякий інтерес. Він майже 20 хвилин відповідав на запитання присутніх!
Взагалі, на конференції студенти різних спрямувань дізнаються про щось нове, про те чим займаються та що вивчають інші факультети. А тому й питання, які ставили доповідачам, мали різнопрофільний характер.
Після конференції відбулися цікаві змагання з волейболу між студентами та адміністрацією університету. Гра видалася дуже цікавою! У запеклій боротьбі переміг досвід. 2:0 на користь керівництва!!!
На другий день кращі спортсмени змогли показати себе, відстоюючи честь свого факультету. А на свіжому морському повітрі змагання проходили тільки у задоволення. За результатами спартакіади команда нашого факультету посіла перше місце у баскетболі й у дартсі! І це вже не вперше на зльоті!
Довгоочікувані вечірні заходи – це особлива атмосфера, коли важливим залишається тільки те, якою буде наступна пісня на дискотеці. Так гучно підспівувати улюбленим виконавцям можуть лише найактивніші з ТДАТУ! Завдяки теплій погоді у цьому році один із вечорів студенти провели на березі моря, де було розпалене велике багаття.
Гучними оплесками присутні зустріли запальний танок наших дівчат Чукіної Катерини та Булаєвої Вікторії. А дуету «Олди» у складі Мартинової Наталі та Драгнєва Олександра, підспівували усі присутні!!!
На урочистому закритті зльоту ректорською стипендією була нагороджена студентка групи 41-МН Шило Анастасія. Також, за активну участь у проведенні зльоту були нагороджені Драгнєв Олександр (група 41-ПТ), Булгаков Віталій (група 21-ФБ), Мартинова Наталя (група 31-МН) та студентка коледжу ТДАТУ Завадська Діана.
Нагороду за активну участь у зльоті отримав й декан факультету Сергій Вікторович Карман.
На закінчення хочеться додати, що зліт відмінників – це не просто безкоштовний відпочинок, змагання та конференції. Це дружні студенти, яких не розділити, які розважаються, сміються та радіють щогодини. Це той настрій, що не передати словами, його варто відчути.
До зустрічі наступного року!

Васильченко О.О., заст. декана ФЕБ з ОВР

Залишити повідомлення для декана




×