Назва | УПРАВЛІННЯ РИНКОВОЮ СТІЙКІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ ДО ЄС |
Автор (и) | Крисанов Д.Ф. д.е.н., професор керівник Інституту економіки та бізнесу Білоцерківського національного аграрного університету d_krysanov@ukr.net |
Анотація | Проаналізовано ринкову стійкість підприємств та виокремлено її основні види. Досліджено різні види стійкості, але поза увагою лишився її комплексний показник. Для сучасних умов це «ринкова стійкість підприємства», що синтезує усі види стійкості і є узагальнюючим показником. Його оцінювання проведено на основі оптимізації чинників для кожного складника та визначення інтегрального коефіцієнта ринкової стійкості. Узагальнено принципи і засоби управління ринковою стійкістю підприємства у продовольчому комплексі |
Ключові слова | стійкість підприємств, рівень стійкості, внутрішній стан, зовнішнє середовище, продовольчий комплекс |
Завантажити | pdf (61-69) |