м. Мелітополь, п-т Б. Хмельницького, 18. Кабінет 2.205 Тел.: +380 (619) 423201 e-mail: feb@tsatu.edu.ua

Наукові видання

Назва ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА ЗБУТУ БАШТАННИХ КУЛЬТУР У СВІТІ ТА УКРАЇНІ
Автор (и) Аверчев О., професор кафедри економіки та фінансів
Херсонський державний аграрно-економічний університет
Шабля О.С., к.е.н., доцент
Південна державна сільськогосподарська дослідна станція ІВПіМ НААН
Аверчева Н., к.е.н., доцент
Херсонський державний аграрно-економічний університет
Анотація У статті досліджено сучасний стан розвитку, виробництва та збуту продукції галузі баштанництва. Розглянуто динаміку світового виробництва кавунів та обсяг їх експорту. Проаналізовано динаміку валових зборів, посівних площ та рівня урожайності баштанних продовольчих культур в Україні та Херсонській області. Проведено аналіз валового виробництва та рівня врожайності баштанних продовольчих культур за категоріями господарств в Україні. Зазначено і обґрунтовано напрями подальшого розвитку галузі баштанництва в Україні.
Ключові слова баштанні культури, кавуни, світовий ринок, посівна площа, валовий збір, урожайність.
Завантажити pdf
Залишити повідомлення для декана




×