м. Мелітополь, п-т Б. Хмельницького, 18. Кабінет 2.205 Тел.: +380 (619) 423201 e-mail: feb@tsatu.edu.ua

Наукові видання

Назва СУЧАСНІ АСПЕКТИ МЕНЕДЖМЕНТУ Й АДМІНІСТРУВАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Автор (и) Нестеренко С.А., д.е.н., професор,
Бочарова Н.О., к.е.н., доцент,
Ярчук А.В., к.е.н., ст..викладач,
Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного
Анотація В статті проаналізовано та обґрунтовано теоретичні аспекти менеджменту та адміністрування в сучасних підприємствах ресторанної справи та готельного бізнесу
Ключові слова адміністрування, готель, готельний бізнес, диверсифікація, менеджмент, персонал, ресторан, ресторанна справа, стратегія.
Завантажити pdf
Залишити повідомлення для декана




×