м. Мелітополь, п-т Б. Хмельницького, 18. Кабінет 2.205 Тел.: +380 (619) 423201 e-mail: feb@tsatu.edu.ua

Новини та анонси подій факультету

Економіка галузі

Мета вивчення дисципліни «Економіка галузі» полягає у формуванні у студентів сучасного економічного мислення щодо сучасних тенденцій розвитку готельної та ресторанної справи в Україні, глибокого комплексного розуміння проблем управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу та опанування навичок їх практичного розв’язання.

Завдання вивчення дисципліни:

  • визначення сутності та соціально-економічного значення розвитку готельного та ресторанного бізнесу в Україні;
  • визначення міжнародних та вітчизняних особливостей та тенденцій розвитку готельно-ресторанного бізнесу;
  • характеристика специфічних особливостей господарсько-фінансової діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу;
  • вивчення системи показників, що характеризують господарську діяльність підприємств готельного та ресторанного бізнесу;
  • формування глибоких теоретичних знань з питань економічного механізму, стратегії та тактики діяльності підприємств готельно-ресторанної сфери в сучасних умовах господарювання;
  • вивчення основ виробничої діяльності та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства;
  • планування експлуатаційної діяльності підприємств готельного бізнесу;
  • вивчення понятійного апарату та інструментарію управління ресурсним потенціалом підприємств ресторанної та готельної індустрії;
  • визначення методів оцінки та шляхів підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного та ресторанного господарства та їх продукції;
  • характеристика методичних основ оцінки та управління результативними показниками діяльності підприємств готельної та ресторанної індустрії.

Робоча програма 21-22 ЕкГ_ГРС

СИЛАБУС ЕкГ_21-22_ГРС

Залишити повідомлення для декана




×