Зачекайте,
йде завантаження
м. Мелітополь, п-т Б. Хмельницького, 18 Кабінет 2.405 Тел.: +380 (619) 423201 e-mail: dekanat.feb@gmail.com

ВІДОМИЙ БРЕНД –ДОСТУПНИЙ КОЖНОМУ. НОТАТКИ МАРКЕТОЛОГА

ВІДОМИЙ БРЕНД –ДОСТУПНИЙ КОЖНОМУ. НОТАТКИ МАРКЕТОЛОГА

6 лютого 2016 року відбулася зустріч з представником запорізького заводу Carlsberg Ukraine на території підприємства. Ця зустріч відбулася в рамках запланованої навчальної практики, яка проходить в нашому університеті за напрямом «Маркетинг». Запорізький пивоварний завод є одним з трьох сучасних виробничих майданчиків, які належать компанії Carlsberg Ukraine. Завод, який  розташований в місті Запоріжжя був створений  в 1974 році на базі пивзаводу № 2. Його виробнича потужність складає 450 млн. літрів напоїв у рік.

Гідом нашої екскурсії була старший інженер-технолог. Її головним завданням було донести до нас основну та найважливішу інформацію, про виробництво продукту та саму компанію. Завдяки своїй комунікабельності, відкритості та професійним якостям, екскурсовод справилася с цим завданням «на відмінно».

Під час екскурсії по цехам заводу маркетологи відкрили для себе безліч нових речей. Ми дізналися про саму рецептуру деяких видів пива, про обладнання яке використовується заводом для виготовлення безалкогольного пива. Для мене цікаво було почути про соціальну сферу роботи підприємства, а також про різні «ноу-хау», які вводяться для збереження навколишнього середовища, тим сам економлячи кошти на пальному. Також, задаючи питання екскурсоводу, дізналися про діяльність компанії як на внутрішньому ринку так і на зовнішньому.

Доволі цікаве питання постає: «Навіщо знати всю технологію виробництва маркетологу»? Насправді відповідь дуже проста: якщо хочеш, щоб твій продукт був популярним та продавався, потрібно знати як він виготовлений. Адже коли ти сам знаєш, що твій продукт якісний, то і продати буде його легше. Коли ти впевнений на 100 % в продукції своєї компанії , то вона й буде займати лідируючі позиції на ринку.

Бончужна Элизавета, студентка спеціальності «Маркетинг», 3 курс

 

Надішліть нам своє питання до факультету




×