м. Мелітополь, п-т Б. Хмельницького, 18. Кабінет 2.205 Тел.: +380 (619) 423201 e-mail: feb@tsatu.edu.ua

Новини та анонси подій факультету

Засідання на тему академічної доброчесності

29 листопада 2019 року на засіданні кафедри «Облік і оподаткування» одним із питань порядку денного було обговорення стану та дотримання академічної доброчесності викладачами та студентами.

Завідувач кафедри Сокіл О.Г. наголосив на дотриманні норм ст. 42 Закону України «Про освіту» від 05.09.2017 р. №2145-УІІІ та ст. 1, 16 і 58 Закону України «Про вищу освіту» від-01.07.2014 р. № 1556-VII, за якими викладацький склад кафедри та студенти напрямку підготовки «Облік і оподаткування» з метою забезпечення довіри до отриманих ними наукових результатів повинні дотримуватись наступних положень: в тексті роботи робити посилання на використані джерела інформації; наводити достовірні дані про використані методики та результати проведеного дослідження; у повній мірі дотримуватись норми законодавства про авторські і суміжні права.

Окрім цього, заступниками завідувача кафедри з методичної та наукової роботи Левченко О.П. та Іляшенко К.В. були роз’яснені основні вимоги положення «Про систему запобігання та виявлення академічного плагіату серед здобувачів вищої освіти в Таврійському державному агротехнологічному університеті» від 29.06.2017 № 86-О.


Постановили:
• виконувати норми Законів України та внутрішніх положень ТДАТУ ім. Д.Моторного, які регламентують дотримання академічної доброчесності;
• кураторам академічних груп довести до відома студентів про вимоги, права та відповідальність при виконанні чи не виконанні правил нормативних документів;
• представити студентам процедуру перевірки на плагіат та підтвердження академічної доброчесності курсових та магістерських робіт.

Залишити повідомлення для декана




×